coverfitness

Šta nam zvezde poručuju ovog avugsta?

facebook-share twitter-share pinterest-share

Šta nam zvezde poručuju ovog avugsta?

OVAN

Sezona lava je sjajno vreme da otkrijete više romantike i začinite svoj seksualni život. Sada kad se Merkur pridruži zabavi, zaista možete podići temperaturu. Sekstiranje, koketiranje i ostavljanje simpatičnih poruka za svoju drugu polovinu sada su sve lakši, a ako ste single, imate sreće, jer će Mercur u Lavu dovesti do toga da se poveća priliv seksi kandidata u vaš DM!


BIK

Malo se borite sa Merkurom u Lavu, pogotovo kada su u pitanju njegovi tvrdoglavi hirovi, "po mome ili nikako drugačije". Uspostavljanje novih veza malo je teže, ali kada je reč o komunikaciji s članovima porodice / cimerima / vašim najbližim prijateljima, stvari su zapravo lakše. Nameravate da se opustite i ponovo napunite baterije, tako da postavljanje sebe u nepoznata okruženja ili bavljenje novim ljudima nije baš lako. Najbolji način da iskoristite ovu energiju i provedete mesec bez drame jeste da ostanete kod kuće, usredsredite se na povezivanje sa ljudima s kojima imate istoriju i provedete vreme radeći na stvarima oko kuće - bilo da je čišćenje, ukrašavanje (Lavove vibracije su Izvrsne za vaš prostor i izgled) ili jednostavno opuštanje u krevetu-gledanje svih vaših Netflix favorita.


BLIZANCI

Ti si pričalica. Velika, velika pričalica. To ima smisla jer je Merkur (planeta komunikacije) vladajuća planeta vašeg znaka. Pa, pogodite šta, Blizanci - Merkur u Lavu stvari čini lakšim i zabavnijim dok radite svoju omiljenu stvar. Bez obzira da li ćete pronaći tonu i tonu novih seksi kandidata na svojoj omiljenoj dating aplikaciji ili samo želite da dodate još prijatelja u svoju posadu, možete očekivati lako i uzbudljivo vreme sada kad je Merkur u Lavu. Vi ste vazdušni znak, a Lav je vatreni znak, tako da trenutno u osnovi raspirujete plamen.


RAK

Koliko god uzbudljivo zvučala sezona Lava, zapravo imate nekoliko nedelja dok je Merkur u Lavu. Nemojte nas pogrešno shvatiti, još uvek ima puno mogućnosti za zabavu, ali zvezde se fokusiraju na dve stvari - vaše vrednosti i vaše dragocenosti. Što se vrednosti tiče, ovaj put možete iskoristiti za fokusiranje na ono što je važno za vas i vaš osećaj vlastite vrednosti. Što se tiče dragocenosti, ovo je vreme u kojem ćete biti pažljiviji, obratiti pažnju na svoju finansijsku situaciju. Naučite odvojiti samu sebe od koliko novca zaradite, jer je veliki problem ovog tranzita to što je verovatnije da ćete proceniti vrednost na temelju broja zareza na vašem bankovnom računu. Upotrijebite Mercur u Lavovim vibracijama tako što ćete naporno raditi na sebi, oduzimajući vreme za usavršavanje svih dugoročnih projekata na kojima ste radili i davali sve od sebe.


LAV

Nakon što ste se poslednjih nekoliko nedelja bavili Merkurom u Raku (i uvek strašljivom retrogradnom varijantom), Merkur je KONAČNO u vašem znaku i zaista možete da ga pokrenete za sezonu Lava! Merkur voli da bude u vašem znaku i omogućava vam da govorite svoje mišljenje, kritički razmišljate i govorite / radite stvari sa mnogo više tačnosti nego ranije. Vi ste čak i društveniji i harizmatičniji nego obično, „seješ“ šale i flertuješ. Vaša zodijačlna sezona uvek obećava da će biti jedan od najboljih meseci u godini, a sada kada imate Merkur na svojoj strani, stvari tek idu nabolje!


DEVICA

Lavom vlada Sunce, ali nekako se osećate kao da trenutno ne blistate. Ponosite se sposobnošću da pomažete drugima, ali trenutno se vaša pomoć zaista ne primećuje - zašto se ne usredsredite na sebe promene radi? Sledećih nekoliko nedelja tera vas da radite sami, provodite više vremena sa sobom i samo to radite. Ima gomila posla koji treba da se uradi i mnogo razmišljate o svojoj prošlosti. Možda ćete morati da se pozabavite bivšima koji su se oglasili preko DM! Poenta je u tome što vam se nakupila tona unutrašnjeg prtljaga, a trebalo vam je da narednih nekoliko nedelja provedete sortujući kroz njega, eliminišući stare projekte / ljude koji vam više ne služe, okončavajući samouništavajuće navike i obrasce, i raščišćavanje što više prostora u vašem životu. Na taj način, kada je Merkur u vašem znaku u sezoni Device, možete živeti svoj najbolji život, ne brinući o tome kako će vas stvari iz prošlosti vući dole!


VAGA

Sledećih nekoliko nedelja ti si u osnovi najpopularnija osoba u gradu. Da ne udarate previše svoj ego, ali već ste jedan od najšarmantnijih znakova zodijaka, pa vas Merkur u Lavovim uzbudljivim, karizmatičnim vibracijama čini još ljubavnijim! Možete očekivati da će se nove veze povezati, posebno u vezi sa vašim društvenim životom, a primećujete da i drugi žele biti kraj vas više zbog toga koliko ste zabavni i uzbudljivi! Vaš tim raste, vaše samopoštovanje dobija veliki sjaj, osećate se više optimistično.


ŠKORPIJA

Koliko god želite da budete samosvojni i tajanstveni, Merkur u Lavu vas čini nečim drugim! Ovaj tranzit aktivira Midheaven na vašem grafikonu, izuzetno osetljivu tačku koja predstavlja vašu karijeru i javni imidž. Posao je već prilično velika stvar u vašem životu, ali sada kada planeta komunikacije radi svoju magiju, poruke ponovo dolaze još češće - posebno od vašeg šefa. Ovo je vrhunska tačka, gde se posao koji ste obavili tokom prošle godine svog života dovršava i rezultati se prepoznaju.


STRELAC

S Merkurom u Lavu otkrićete da život zaista podiže tempo ... na dobar način, naravno! Ovaj tranzit vas podstiče da radite ono što najbolje radite - avanturu, istraživanje i širenje sebe! Putovanje je trenutno teško, tako da fizičko istraživanje možda nije opcija, ali trenutno postoji neverovatni potencijal za mentalni rast. Ako razmišljate o pohađanju nastave, učenju nove veštine ili hobija ili razmišljate o nečemu što bi trebalo da bude: visoko obrazovanje, sada je neverovatno vreme da to iskoristite. Ako vam sve ovo zvuči prilično „jah“, ne brinite, jer još uvek postoji puno načina na koje možete iskoristiti Merkur u Lavovoj energiji.


JARAC

Vi niste osoba za površnost i dajete sve od sebe da to stalno radite sa svim onim što kažete i radite. Merkur u Lavu trenutno pojačava ove vibracije. Ne samo što nepologetski govorite svoju istinu, već kada je u pitanju povezivanje sa drugima ili istražujete novu temu, želite da pronađete glavnu istinu. Niste zainteresovani da razgovarate ili držite bilo šta ležerno - ne, želite da zaronite duboko. Ovaj tranzit je takođe prilično emotivan, i zbog toga zaronite duboko u sebe. Vaše unutrašnje misli i osećaji dolaze vam pred oči, a vi učite o sebi. Posebno mnogo razmišljate o konceptu "intimnosti". Ako ste samci, ovaj tranzit vam ne pomaže u ljubavnom segmentu života, ali ako ste slučajno nekoga videli i želite DTR, odličan je trenutak da nadogradite svoju situaciju u nešto ozbiljnije.


VODOLIJA

Period lava je za vas sezona lisica, Vodolije jer njegove vibracije osvetljavaju zonu vaše veze. A sada kad se Merkur druži s Lavom, odnosi postaju još veći fokus. To se svakako odnosi na romantična partnerstva, ali to se odnosi i na odnos koji imate s osobom, svojim bestiejem , vaše poslovne partnere i ljude s kojima se družite. Spektakularno je vreme da se jednokratno koncentrišete na svog BFF ili partnera, a takođe je sjajno za susrete s novim potencijalnim ljubavnicima. Ovaj tranzit pomaže vam da radite s drugima, uravnotežite svoje odnose.


RIBE

Ribe, ako ne možete sami sebe da volite, kako ćete, dođavola, voleti nekoga drugog? Skloni ste promeni svog stava / ponašanja / manirizma kako biste se stapali, čak i ako to znači da morate zanemariti sopstvene lične misli i osećanja i pogodite šta? To nije zdravo! Upravo vam se daje dozvolu da steknete Lavove  egocentrične kvalitete i da se fokusirate na vas i vaše zdravlje i dobrobit. Lavova  sezona = sezona samoozdržavanja za vas, Ribe. Sjajno je vreme da razmislite da li je svakodnevna rutina ta koja podržava vaše zdravlje i sreću ili trošite vreme vodeći računa o drugima. To nije lako vreme, tačno zato što smatrate da vam je dodeljena tona dodatnih odgovornosti (posebno na poslu), ali mislite na to kao na test - ako ste produktivni, odgovorni. Budite aktivni, jedite zdravu hranu, očistite svoj prostor i započnite s poslom. Na kraju ovog tranzita, vaš život će biti prilično uredniji, imaćete zdravije navike i svakodnevnu rutinu, i bićete iznenađeni kako se dobro osećate.

Povezane objave
  1. Najbolji načini samopomoći prema zodijaku Najbolji načini samopomoći prema zodijaku
  2. Astrološka mapa seksa Astrološka mapa seksa
  3. Vodič za biranje poklona prema horoskopskom znaku Vodič za biranje poklona prema horoskopskom znaku
  4. Wellness horoskop Wellness horoskop
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top