coverfitness

Stigla je nova potpuno veganska paleta senki NAKED!

facebook-share twitter-share pinterest-share

Stigla je nova potpuno veganska paleta senki NAKED!

Nova NAKED paleta senki je stigla u grad! Upoznajte Naked Wild West sa 12 izuzetno pigmentisanih nijansi inspirisanih pustinjom.

Ova potpuno veganska* paleta oponaša boje beskrajnih peščanih dina, večno zelenih kaktusa i svetlucavog noćnog neba. Na jednom mestu možete pronaći najbolje mat, satenske, metalik i sjajne nijanse, koje savršene odražavaju svako raspoloženje.


NEŽNA ILI DIVLJA

Iskoristite njene svestrane nijanse koje se lako blendaju samostalno ili u slojevima, za stvaranje beskrajnih lookova, od nežnih do divljih. Posegnite za tonovima sa leve strane palete za suptilniji i svetliji izgled, a ako ipak želite dodatno da naglasite oči, preporučujemo nijanse Hold’ Em (topla kremasta metalik bronzana) i Cowboy Rick (topla kremasta metalik srebrna). Za one odvažne, na desnoj strani palete možete pronaći nijanse Bud (nežna sjajna tirkizna) i Ghost Town (terakota mat) – ove intenzivne, izuzetno pigmentisane boje ističu se svojim intenzitetom već sa prvim potezom.


POTPUNO VEGANSKA

Ne dopustite da vas pakovanje zavara: ova kutija sa imitacijom zmijske kože, potpuno je veganska*, uključujući i cruelty-free dvostranu četkicu. Kao i u ostalim Naked paletama i u ovoj svaka nijansa sadrži istu baršunastu formulu za jednostavno ujednačavanje, kao i jarke i odvažne pigmente, pružajući intenzivan i postojan izgled nakon svakog nanošenja. Bez obzira na to da li se zaputili na ples ili planirate da gledate zvezde, vaš izgled će biti glavna tema Divljeg zapada.

 

Paleta senki Naked Wild West (preporučena maloprodajna cena: 6.606,00 dinara) je dostupna u Sephora parfimerijama u Galerija Belgrade, tržnim centrima Ušće, Delta i Big Fashion.

Povezane objave
  1. Make-up inkluzija Make-up inkluzija
  2. Kako se našminkati, a da se Kako se našminkati, a da se "ne vidi"
  3. 7 trikova za prirodan make up (VIDEO) 7 trikova za prirodan make up (VIDEO)
  4. Istorija Eyeliner-a Istorija Eyeliner-a
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top