coverfitness

SUPERDRY SPORT – indoor je novi outdoor

facebook-share twitter-share pinterest-share

SUPERDRY SPORT – indoor je novi outdoor

Britanski tinejdž brend Superdry lansirao je novu paletu sportskih modela u okviru svoje atletske linije koja će street style-u ovog proleća dati neku posebnu indoor notu (valjda u skladu sa novonastalom situacijom i sveopštim globalnim karantin trendom). Elegantni dizajn zadovoljava vrhunske performanse kolekcije SS20 Superdry Sport, koju odlikuje najviši nivo tehničke inovacije.

Unutar kolekcije SS20 Sport nalaze se tri fokusirane linije:

  • Trening linija je osmišljena pod velikim uticajem fitnesa, kao što su teretana, cross-fit i vežbe trčanja. Ova visoko tehnička linija uključuje tkanine koje se mogu rastezati i sabijati što poboljšava performanse i oporavak. Kolekcija sadrži sav potreban komplet za trening, koji se proteže od majica i kratkih pantalona do jakni i jogera - svi dostupni u pametnom minimalnom dizajnu. Jedan od naših junaka je muška Gym Tech hibridna jakna sa obloženim stranicama - koja zadržava toplinu, a istovremeno održava hlađenje korisnika i pogodna je za aktivnosti treninga u zatvorenom i napolju.

  • Studio linija je savršena za toniranje kondicije, poput joge, pilatesa, borilačkih veština i plesa. Ova kuracija obuhvata laganu i bešavnu sportsku odeću, dizajniranu da omogući potpunu fleksibilnost i slobodno kretanje. U rasponu od jogera i majica, sportskih grudnjaka i dokolenica, kolekcija sadrži sav osnovni studijski komplet, koji dolazi od prozračnih tkanina stilski dovršenih u tonalnim bojama. Jedan od naših junačkih komada je ženski Studio Bešavni dugi rukav, napravljen od tehničke tkanine kako bi se osigurala hladna i suva vežba.

  • Core Sport program prevazilazi zahteve za opšte sportske aktivnosti. Od lagane vožnje do teretane, tkanine su dizajnirane sa visokotehnološkim osobinama koje se prilagođavaju potrebama svakog sporta. Od kratkih pantalona do kapuljača, jednostavni dizajni i smele boje daju elegantan uticaj pre i posle aktivnosti, kao i nudeći dinamične performanse tokom vežbanja. Jedan od naših junaka je ženska Core Sport zip dukserica, koja je lagani hoodie koji osigurava maksimalnu okretnost tokom bilo kog vežbanja.

Povezane objave
  1. HEIDI KLUM fura double denim HEIDI KLUM fura double denim
  2. Drugačije lice SUPERDRY – BE ICONIC (VIDEO) Drugačije lice SUPERDRY – BE ICONIC (VIDEO)
  3. Veslanje na dasci – nova letnja razbribriga slavnih Veslanje na dasci – nova letnja razbribriga slavnih
  4. Jednostavne streetwear frizure uz scrunchie gumicu Jednostavne streetwear frizure uz scrunchie gumicu
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top