coverfitness

Suplementi koje možete sipati u vodu za bolje zdravlje

facebook-share twitter-share pinterest-share

Suplementi koje možete sipati u vodu za bolje zdravlje

Znamo da znate da treba da pijete preporučenih osam čaša vode dnevno.

Danas vas ohrabrujemo da se ponovo usredsredite na unos vode. Ne samo da vas podsećamo na neželjene efekte dehidracije, već i naglašavamo šta bi trebalo da dodate svojoj vodi za različite zdravstvene beneficije.

Dehidracija je najveći krivac starenja - sama ta izjava trebalo bi da vas potrese da što pre uzmete vodu. A skoro 75% Amerikanaca je dehidrirano! Nedostatak vode izaziva dosadnu, suvu kožu bez izgleda, kao i umor, nisko raspoloženje i razdražljivost, bol u mišićima, maglu u mozgu, glavobolje, pa čak i povećanje telesne težine usporavajući metabolizam. Vaša koža je jedna od prvih stvari koje će imati koristi od pravilne hidratacije. Ako ništa, učinite to za sjaj!

U redu, pa zaronimo u različite dodatke koje možete dodati u čašu kako biste ne samo promovisali pravilnu hidrataciju, već i dodali niz neverovatnih zdravstvenih prednosti. 


1. ZA DETOX - hlorofil

Poznato je da hlorofil energizuje naša tela, detoksikuje unutrašnjost i oživljava naš imunološki sistem. Samo dodajte nekoliko kapi u vodu da biste poboljšali opšte zdravlje.


2. ZA SUVU KOŽU - vitamin C

Vitamin C je vrhunsko svojstvo jačanja kože. Dodavanje dodatka vitamina C vašoj rutini promovisaće zdravlje mozga, povećati sposobnost vašeg tela da se bori protiv bolesti i povećati kolagen.


3. ZA PROBAVU - elektroliti

Elektroliti su minerali neophodni za uravnoteženje hidratacije našeg tela. Elektroliti takođe regulišu krvni pritisak, česte stolice i održavaju naše mišiće netaknutim.


4. ZA ANKSIOZNOST - lavanda

Poznato je da lavanda radi ruku pod ruku sa nervnim sistemom, promovišući zdravlje i smirenost mozga. Lavanda takođe može pomoći u poboljšanju sna i anksioznosti.


5. ZA MANJAK KONCENTRACIJE - gljiva lavlja griva

Lavova griva je gljiva koja pomaže izoštrenju našeg pamćenja. Ima snažna antiinflamatorna i antioksidativna svojstva. Pokušajte ujutru da dodate lavovu grivu u vodu da promovišete zdrav duh.


6. ZA IMUNITET - zova

Bobice i cvetovi zove sadrže vitamine i antioksidante koji pomažu u ukupnom zdravlju imuniteta.


Povezane objave
  1. 5 načina da ubrzate metabolizam 5 načina da ubrzate metabolizam
  2. Traganje za zdravljem Traganje za zdravljem
  3. Top 6 suplemenata za celokupno zdravlje Top 6 suplemenata za celokupno zdravlje
  4. COVID-19 i novi način kako da budete srećni COVID-19 i novi način kako da budete srećni
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top