cover citati

TAP011 - veliki povratak

facebook-share twitter-share pinterest-share

TAP011 - veliki povratak

Omiljena pop petorka iz 90-tih, TAP011, najavljuje veliki povratak koncertom koji je zakazan za subotu 19. oktobar sa početkom u 18 časova u prizemlju ADA MALL-a. Goca, Ivana, Milan, Đole i Pera sa bendom publiku će podsetiti na najveće hitove „Vuk“, „Dosadan dan“, „Bunda“, „Gaće“, „Vrapci“, „Pekara“ i druge. Biće ovo prilika da se publika svih generacija podseti na muziku benda koji obeležava 25 godina od nastajanja. Fanovi će nakon nastupa moći da se fotkaju sa svojim mezimcima. Ovaj koncert predstavlja svojevrsnu uvertiru u objavljivanje novih pesama koje snima originalna postava benda.

TAP 011

Photo: PROMO/PR

Za neupućene, Tap 011 je bila srpska pop i dens grupa, aktivna u periodu između 1994. i 2002. i ponovo od 2011. Prethodnik Tap 011 bila je rep grupa Tapiri koju su činili Milan Bojanić, Đorđe Pajović-Đole, Petar Stupar-Pera i još neki promenljivi članovi. Godine 1994. odlučuju da promene pravila igre, dolaze dve nove pevačice, a one su Ivana Pavlović (sada Peters) i Goca Tržan i menjaju svoj muzički žanr.

U isčekivanju povratničkog nastupa, podsetimo se najvećih hitova grupe TAP011:

TAP011 – GAĆE

TAP011 - POZOVI 95

TAP011 - PEKARA

Vidimo se u ADA MALL-u, Radinička 9

Povezane objave
  1. Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković
  2. Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u
  3. DA LI OSEĆAŠ STRAH?! DA LI OSEĆAŠ STRAH?!
  4. Journey One Fashion Night u Beogradu Journey One Fashion Night u Beogradu
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top