cover citati

Terroirs 2021 - festival prirodnih i oranž vina

facebook-share twitter-share pinterest-share

Terroirs 2021 - festival prirodnih i oranž vina

U Beogradu će se u subotu 4. decembra u Hotelu Metropol Palace održati novi “Terroirs“ festival vina koji okuplja vinare koji rade raznim tradicionalnim metodama, dinamičan pokret koji je sve popularniji u svetu ali i na našim prostorima. Predstaviće se oko 40 izlagača, najviše vinarija iz Srbije, među njima i nekoliko koje iz klasičnog postepeno prelaze na ovaj način vinarenja. Biće ih i iz Slovenije, Hrvatske, Italije kao i iz Francuske i Portugala preko svojih uvoznika. Takođe i nekoliko proizvođača sireva, delikatesa i proizvoda od tartufa koji se sjajno slažu uz većinu vina koja će se točiti.

Terroirs 2021 - festival prirodnih i oranž vina

Photo: Promo

Ovakva manifestacija promoviše vina za koja se može reći da su organska, biodinamička, dugo macerirana (popularno zvana oranž vina), vina sa minimumom manipulacija, ekološka, naturalna, ukratko – vina koja su najbliža idealu da to bude što prirodniji proizvod fermentacije grožđanog soka. Podrazumeva se namera i rad autora sa ciljem da vina budu autentična i vrhunskog kvaliteta.  Raznovrsnost, bogatsvo aroma i ukusa, individualni karakter, jeste ono što se uvek može očekivati kod ovakvih vina.

Manifestacija počinje u 13.30 časova i traje do 20 časova.

Ulaznice za Terroirs 2021 mogu se nabaviti u pretprodaji preko sajta Tickets.rs i njihovih poslovnica https://www.tickets.rs/program/terroirs-2021-3345, kao i na sam dan manifestacije na ulazu na događaj u Hotelu Metropol Palace.

Povezane objave
  1. Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković
  2. Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u
  3. TAP011 - veliki povratak TAP011 - veliki povratak
  4. DA LI OSEĆAŠ STRAH?! DA LI OSEĆAŠ STRAH?!
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top