cover citati

To ti je BOUDOIR!

facebook-share twitter-share pinterest-share

To ti je BOUDOIR!

Dvadeset godina neprikosnovenog talenta modnog studija Boudoir dolazi u obliku nove briljantne modne priče dizajnerki Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević.


„Treba imati stila. Pomaže ti da ustaneš ujutro. Stil je način života. Bez njega, naprosto si niko“, svojevremeno je drčno govorila legendarna modna urednica Diana Vreeland, pokušavajući da opiše koliko je važno u životu imati određeni stil, jedinstvenost koja vas izdvaja u masi istih. Upravo taj stil, tu ljubav prema lepim stvarima, prema lepoti koja nadahnjuje i čini nas boljim ljudima, poseduju i sestre Boudoir, Morana i Martina, koje ove godine slave neverovatnih dvadeset godina njihovog brenda Boudoir.

boudoir 2021 kolekcija

photo: promo

Njihov dizajnerski potpis neverovatno je prepoznatljiv, pamtljiv i drugačiji, reč je o brendu u čijem se središtu nalazi dirljiva čežnja prema izuzetno romantičnim, maštovitim i uvek superženstvenim kreacijama, koje obožavateljkama njihovog dizajna, daju onaj potrebni 'x' faktor. Boudoir je uistinu posebnost domaće i regionalne modne scene, modni brend koji uvek nudi lepotu koja transformiše njihove klijentkinje.

boudoir 2021 kolekcija

photo: promo

Upravo o tome govori i njihova aktualna kolekcija, uhvaćena u objektivu Franje Matkovića i Senje Vild. Naziva 'To ti je Boudoir', sumira novi iskorak za kreativke i kreatorke koje se, uprkos  epidemiji i navali minimalističkih trendova, ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije prilikom dizajniranja. Štaviše, slave je neodoljivim miksom volana, volumena, uzoraka i detalja, kojima redefinišu glamur i što on predstavlja za žene današnjice.

boudoir 2021 kolekcija

photo: promo

Haljine snažnih XXL volumena, delikatna čipka kao glasnik večne ženstvenosti, print sanjivih oblaka, elegantne, chic i tako zaigrane tačkice – svi ovi elementi pronašli su mesto u slavljeničkoj kolekciji kojom osvajaju na prvi pogled.


Serijom upečatljivih kreacija Martina i Morana tako su udenule u dvadeset svećica na Boudoir torti i pokazale da njihov talent i dalje odlazi u nove visine, za novu deceniju vrhunskog stila koji se najlakše opisuje rečenicom 'To ti je Boudoir' baš zato jer je nepogrešivo prepoznatljiv i jedinstven.

boudoir 2021 kolekcija

photo: promo


Fotografije potpisuju: Matković x Vild

Make up: Tena Bašić

Kosa: Katica Topčić / Fabula de Forma

Povezane objave
  1. ST MARTINS SCHOOL - Fabrika modnih čuda ST MARTINS SCHOOL - Fabrika modnih čuda
  2. Petar Janošević - Influenseri su deo modne igre Petar Janošević - Influenseri su deo modne igre
  3. Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković
  4. Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top