coverfitness

Top frizure koje ćete videti svuda ove jeseni

facebook-share twitter-share pinterest-share

Top frizure koje ćete videti svuda ove jeseni

S dolaskom jeseni, krajnje je vreme da zamenite ananas za bundeve i bikini za ugodno pletivo ili trikotažu. Možda vas takođe svrbi da promenite svoju frizuru i žudite za osećajem svežeg početka, koji vam nudi nova frizura. Zvuči poznato? Onda ste verovatno proveli i dosta vremena listajući društvene mreže tražeći inspiraciju za sledeće delo - i to sa dobrim razlogom. Vidite, današnji glavni trendovi u oblikovanju kose se formiraju na TikToku, kaže Rian Richman, frizer slavnih i portparol brenda Unite Hair.

Ali čak i ako već niste pretražili omiljenu aplikaciju društvenih medija Gen Z, još uvek možete steći predstavu o trendovskom izgledu koji se oblikuje na „Toku“ i odrediti ono najbolje za vas. COVER izdvaja svoje favoite kada su najatraktivnije frizure za jesen 2021 u pitanju.


Slojevita kosa

Kasne devedesete i rane dvehiljadite vratile su se u velikoj meri, a farmerke sa niskim strukom, cipele na platformi i gornji delovi se vraćaju. Još jedan stil skretanja milenijuma koji će takođe biti u trendu ove jeseni? Perjani slojevi, prema Richmanu, dodaju da dobro funkcionišu za sve tipove kose i da se, kad su dugi, lepo osuše na vazduhu. ICIDK, perje je tehnika rezanja koju profesionalci koriste za stvaranje mekih vrhova, koji mogu skinuti težinu s guste kose. Da bi postigao tako glatke, glamurozne talase, Richman predlaže nanošenje pene na vaše pramenove, okretanje kose naopačke i grubo sušenje. Zatim uhvatite srednju do veliku okruglu četku i nastavite da fenirate kosu dok ne postignete pramenove na nivou Addison Rae.

frizura slojevita

photo: instagram


Bob inspirisan 90-im

Bob se u ovom ili onom obliku obično probija na godišnje liste trendova za kosu. Ove sezone, asimetrični bob sa stilom '90 -ih, posebno dobija trenutak, kaže Ashanti Lation, frizerka poznatih ličnosti i izvršni direktor VIP Lukuri Care za kosu. Budući da postoje brojne iteracije boba, najbolje je da svom stilistu donesete referentnu fotografiju (poput one gore navedene Kim K.) kako bi vam objasnila koji kroj do ramena se nadate da ćete postići, preporučuje Lation. Ali ona vas takođe ohrabruje da budete otvoreni za ono što vaš stilista misli da bi imalo smisla za teksturu vaše kose, gustinu i trenutnu dužinu.

bob frizura

photo: instagram


Pramenovi

Iako je već duže vreme hit, trend šišanja inspirisan 70-im i dalje je jak, kaže Richman. Stil, koji se sastoji od isprekidanih slojeva, „može dodati mek volumen i teksturu vašem stilu, a da uvek izgleda hladno i nervozno“, kaže on. Ovaj izgled može prihvatiti vašu prirodnu teksturu, ali postizanje savršenog poništenog izgleda može zahtevati određeni napor ako vam je kosa ravna. Nakon šišanja, Richman predlaže sušenje kose fenom (nema potrebe za četkom), zatim korišćenje više pegla za uvijanje kose sa papilotnama različitih veličina, uvijanje kose u naizmeničnim smerovima kako bi se dodale različite varijacije, a zatim završavanje sa sprejem za teksturu.

pramenovi frizura

photo: instagram


Zavesa šiške

Zajedno sa tupim šiškama, zavesa šiške - šiške razmaknute po sredini – doživljavaju renesansu, kaže Richman. "Šiške su odličan način da malo promenite svoj stil, a da se ne ošišate potpuno", kaže on. „Zavesa šiške su bile veoma popularne na TikToku jer su mekše, duže i lako izrastaju.“ Drugim rečima, mogu biti dobra opcija ako niste spremni da se posvetite kraćim šiškama.

zavesa siske frizura

photo: instagramPovezane objave
  1. Nekoliko trikova za negu kose koje ćete zavoleti Nekoliko trikova za negu kose koje ćete zavoleti
  2. Laki koraci do seksi, sjajnije, zdravije kose Laki koraci do seksi, sjajnije, zdravije kose
  3. Najbolje ideje za street style frizure koje možete odmah kopirati Najbolje ideje za street style frizure koje možete odmah kopirati
  4. Zašto Vaša kosa više ne raste? Zašto Vaša kosa više ne raste?
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top