Ada Mall

Top jesenje nijanse lakova

facebook-share twitter-share pinterest-share

Top jesenje nijanse lakova

To prelepo doba godine je napokon stiglo: vreme se hladi, lišće opada, a zaljubljenici u boju noktiju mogu zvanično zameniti svoja letnja svetla crvena i solarna iskustva nečim pomalo tamnijim. Sofisticiranije od sumornih, jesenjih najdubljih nijansi dolaze nam nove boje u rasponu koji znatno prevazilazi osnovnu crnu boju koju svi volimo. Kendall Jenner je već u trendu sa bojom patlidžana. I dok je ovog leta viđeno da je zelena postala vladajuća nijansa, jesen će zasigurno biti ispunjena njegovim nijansama šume.

Lakovi za noktePhoto: Pixabay

Ako ste inspirisani da kupujete dublje nijanse jeseni, razmotrite Obsidijan Jin Soon-a sa svetlucavim belim pahuljicama i OPI-jevu tamno ljubičastu škotsku inspiraciju, čudesno zlobnu nijansu koja odgovara bilo kojoj devojci. Od Smitha i Kult-ove galaktike Dirti Baby (večna nijansa glam-core-a), do NARS-ovog tamnog safirnog laka u Night Flight-u i YSL-ovog antilop laka Sac du Jour u boji, za podjednako očaravajući pogled na ruke, evo ih 8 nijanse bolje od crnih za jesen.

Chanel Le Vernis Longwear Nail Colour 

Chanel Le Vernis Longwear Nail Colour

Photo: PROMO/PR

Smith & Cult Nail Polish Smith & Cult Nail Polish


Photo: PROMO/PR

Yves Saint Laurent La Laque Couture 

Yves Saint Laurent La Laque Couture


Photo: PROMO/PR

Jinsoon Nail Polish - Obsidian

Jinsoon Nail Polish in Obsidian


Photo: PROMO/PR

Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top