Ada Mall

TREND ALERT: Puf rukavi su obavezni za 2020

facebook-share twitter-share pinterest-share

TREND ALERT: Puf rukavi su obavezni za 2020

Ovo je glamurozan stajling izazov sa mnogo mogućnosti za kombinovanje. Ovaj trend, kao i mnogi drugi koji su se pojavili protekle sezone, definitivno je jedan od onih iz 80-ih, ali izveden u savremenom stilu!


Puf rukavi 2020

Puf rukavi se ove sezone pojavljuju na haljinama i bluzama u skoro svakoj modnoj kolekciji. Često se izrađuju u tanjim, finim tkaninama, a ponekad se kada su u pitanju grublji materijali, njihovi krajevi ostavljaju sirovi, nezavršeni kako bi se dobio moderniji finiš. Rekli bismo da su bluze sa puf rukavima ove sezone najčešće u crnoj boji, ružičastoj ili beloj. Puf rukavi su često oplemenjeni trakama koje se vezuju, karnerima, ili drugim detaljima koji daju romantičniji izgled. Ono što je odlično kod ovakvih rukava je njihov volumen, koji daje dramatičniji izgled svakom outfitu.

haljina sa puf rukavima

photo: web

Kako stilizovati odeću sa puf rukavima uz ostale komade

Pošto su puf rukavi ‘preppy’ i romantični, oni se sjajno poklapaju sa nečim oštrijim, jednostavnijim. Na primer, laganim kožnim pantalonama, farmericama sa visokim strukom... Par laganih čizmica bi takođe dobro legle uz ovakav stil.

Pošto su rukavi vizuelno dominantni, stil vaše frizure bi mogao biti konjski rep ili punđa, sa obaveznim atraktivnim naušnicama i sunčanim naočarima zanimljivog okvira.

haljina sa puf rukavima

photo: web

 

Inspiracija ulice

Što se tiče inspiracije za street style koji bismo voleli da vidimo ove sezone, kontrast između bele bluze i kamel boje suknje je dobitna kombinacija, a posebno ako je suknja od antilopa. Druga podjednako dobra opcija su farmerice sa visokim strukom.

Nama se najviše sviđaju haljine koje možda i najvernije prikazuju ovaj stil. Široke, pune volumena, pamučne, lagane, su nešto čemu ni jedna žena ne može odoleti ove sezone. Kombinacija haljine sa čizmicama za urbani look je baš zanimljiva, dok baletanke, za gradsku šetnju po suncu, čine ovaj stil nezaobilaznim trendom ovog proleća.

haljina sa puf rukavima

photo: web

Povezane objave
  1. Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019 Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019
  2. Sa piste na crveni tepih Sa piste na crveni tepih
  3. IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA
  4. MOHITO – nova klasika MOHITO – nova klasika
To Top