coverfitness

TULUM 55 – kosmopolitski kutak u srcu Beograda

facebook-share twitter-share pinterest-share

TULUM 55 – kosmopolitski kutak u srcu Beograda

TULUM 55 je kosmopolitska, multibrand radnja i bistro bar, uređena od strane vrhunskih modnih stručnjaka i arhitekata inspirisanih savremenim dizajnom i originalnom estetikom. Na lokaciji u centru Beograda, TULLUM 55 u svojoj nesvakidašnjoj ponudi objedinjuje jedinstvenu selekciju probranih modnih komada, luksuznih brendova, nameštaja, i unikatnih kolekcija. U želji da podstiču konciznost i savesnost u kupovini, podržavaju dizajnere i proizvode koji se zalažu za etničku raznolikost, očuvanje prirode i pozitivne etičke promene u svetu.

Veruju u stil i autentičnost, pa svaki komad ima svoju priču i prevazilazi trendove. Nova beogradska estetska oaza, dizajnirana je sa željom da pruži neodoljivo iskustvo i jedinstvenu atmosferu u okviru sva tri sprata.

tulum 55 beograd

photo: TULUM 55 facebook

Tulum Bistro je intimni restoran inspirisan Francuskom i gradom svetlosti, dok dirigentsku palicu u kuhinji drži momak koji je tajne gastronomskog zanata pekao u Parizu. Tulum Fashion i Tulum Furniture store vam nude jedinstvene modne komade poznatih svetskih brendova ali i atraktivne komade nameštaja i aksesoara za uređenje prostora.

tulum 55 beograd

photo: TULUM 55 facebook

Modne poznavaoce obradovaće vest da naša najpoznatija modna dizajnerka koja živi i stvara u Londonu, Roksanda Ilinčić, a čije modele nose poznate dame poput Mišel Obama i Vojvotkinje Kejt Midlton, svoje kolekcije prodaje upravo na ovoj adresi u ulici Kralja Petra. Jarke boje, geometrijski oblici, svedenost, moderan kroj i inovativni materijali autentični su za ROKSANDINE modele. Prepoznatljiva, sofisticiarna i žentstvena, a ujedno nenametljiva i razdragana odeća čest su izbor snažnih i jakih žena širom sveta koje se odlučjuu baš za Roksandinu kolekciju zbog njihove posebnosti, savremenosti i individualnosti.

tulum 55 beograd

photo: TULUM 55 instagram

Vaša produžena TULUM 55 porodica, kako za sebe vole da kažu, čeka vas da razmenite ideje i negujete stil života. Ovo po mnogo čemu jedinstveno mesto u našoj prestonici otkrili su brojni influsneri, tako da su za vrlo kratko vreme postali IT mesto u kojem morate nešto popiti, pojesti i napraviti selfie za svoje društvene mreže.


Povezane objave
  1. Beograd u očima svetskih travel blogera Beograd u očima svetskih travel blogera
  2. Duh Pariza u Beogradu – otvoren LAFAYETTE club Duh Pariza u Beogradu – otvoren LAFAYETTE club
  3. 5 najboljih kafe barova u Kopenhagenu 5 najboljih kafe barova u Kopenhagenu
  4. Nestvarni minijaturni nameštaj za kućice za lutke Nestvarni minijaturni nameštaj za kućice za lutke
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top