coverfitness

Upcycled by Miu Miu otkriva zajedničku kapsulu sa Levi’s-om

facebook-share twitter-share pinterest-share

Upcycled by Miu Miu otkriva zajedničku kapsulu sa Levi’s-om

Glumica Emma Corrin i modeli Lila Moss i Georgia Palmer pojavljuju se kao glavne zvezde kampanje Upcycled by Miu Miu koja predstavlja zajedničku kolekciju sa kultnim američkim džins brendom LEVI’S. 

Pred kraj 2020. godine, Miuccia Prada pokrenula je projekat Upcicled by Miu Miu . Da bi započeo 2021. godinu, brend daje novi život pre-voljenom džinsu u saradnji sa Levi’s-om. Slično kao i debitantska kolekcija, koja je sadržala 80 naručenih vintage haljina koje je brend modno preoblikovao i obnovio, kapsula Upcicled bi Miu Miu k Levi sadrži ikonične siluete Levi's denim, preuređene sa potpisom Miu Miu tretmanima sjaja i šljokica.

miu miu levi's

photo: miu miu

 

Za kampanju Upcicled by Miu Miu x Levi, brend je angažovao Johnnija Duforta kako bi fotografisao talentovani ansambl muza Miu Miu: glumicu Emmu Corrin i modele Lilu Moss, ćerku Kate Moss i Georgiju Palmer.

Poznata po portretisanju Dajane, princeze od Velsa, u Netflikovoj „Kruni“, Corrin nosi ručno ukrašenu trucker satensku jaknu sa paf rukavima i klasičan izgled plavih farmerki  501. Moss nosi detaljno ukrašen model, a Palmer sportski komad. Svi oni prikazuju zajedničku igru muškosti i ženstvenosti.

miu miu levi's

photo: miu miu

 

Kapsula sadrži Levisove muške 501 i trucker jakne iz 1980-ih i 1990-ih (direktno iz Levisove  arhive), personalizovane ručno ukrašenim kristalima, kožnim zakrpama na kojima su motivi intarzije inspirisani Art Deco-om, biseri i vezovi od dijamanta. Muške farmerke 501 dolaze u punoj dužini ili su isečene na butini, dok trucker jakne imaju paf rukave i bele ogrlice od čipke. I Levisov ikonični ranac dobija tretman Miu Miu, koji nosi logotipe obe marke otisnute na svetlo ružičastom flasteru (pored toga, specijalno naručena torba za nošenje Miu Miu sadrži pečat Levisovog logotipa).

miu miu levi's

photo: miu miu

 

„Ne postoje dva ista dela u kolekciji. Zamišljen kroz Miu Miu sočivo, život odeće koja se nosila i volela u prošlosti se produžava, osvežava - obnavlja “, izjavili su iz Miu Miu. Kako je svaki komad jedinstveno personalizovan, cene variraju od 980 USD do 5.800 USD.

Pored toga, revidirana vintage saradnja biće dostupna u ograničenim količinama - 1.000 komada distribuiranih širom sveta u tri originalne siluete. Zbirka kapsula biće dostupna sredinom maja u London Selfridges i Šangaj IAPM; na Dover Street Market LA od 24. maja do 6. juna, a u 18 izabranih butika Miu Miu i na online shopu brenda.


Povezane objave
  1. LEVI’S®️ & HELLO KITTY®️ stigla u Srbiju LEVI’S®️ & HELLO KITTY®️ stigla u Srbiju
  2. Levi’s x Super Mario: Kolekcija koja podiže stil na viši nivo Levi’s x Super Mario: Kolekcija koja podiže stil na viši nivo
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top