coverfitness

Wellness horoskop

facebook-share twitter-share pinterest-share

Wellness horoskop

Horoskop predstavlja omiljenu zanimaciju u trenucima dokolice uz prvu jutarnju kafu. On predviđa karijere, posao, ljubav, odnose, finansije itd. Coverov wellness horoskop ukazuje na više ili manje povoljne situacije i pojave, te priprema čitatoce da u skladu s tim planiraju svoju sedmicu. Kada stvari ne izgledaju previše dobro i osećate da ste u down-u, ovaj horoskop pruža pomoć u ublažavanju štetnih uticaja planeta. Isto tako, ljudi mogu na najbolji mogući način iskoristiti povoljne okolnosti preduzimajući inicijative za podsticanje svojih planova i težnji.

OVAN

Uticaj Jupitera sprečava da se pojave bilo koji veći zdravstveni problemi. Ali ne bi trebalo da se žalite. Verovatno će se pojaviti neki dosadni zdravstveni problemi. Na primer, mogućnost pojave virusne infekcije oko sredine naredne sedmice. Dakle, savetujemo vam da u tom pogledu vodite računa. Nadalje, zvezde otkrivaju da ste možda skloni povredama. Zato budite oprezni! Sredovečni pojedinci mogu se suočiti sa pojavom starog zdravstvenog problema. Stoga bi bilo pametno pratiti redovne zdravstvene preglede.

BIK

Kretanje nebeskih tela odražava vaš problem sa respiratornim sistemom. Bilo bi pametno suzdržati se od odlaska na mesta za koja se sumnja da imaju visok nivo zagađenja vazduha. Ako se bilo koji problem pojavi u vašem respiratornom sistemu, odmah potražite medicinsku pomoć. Pridržavajte se recepta i lekarskog saveta. Pored ovoga, nijedan drugi zdravstveni problem neće uticati na vas.

BLIZANCI

Iako bi trebalo da budete mentalno i fizički neometani ne mogu se isključiti manji problemi. Uvek je bolje rešiti problem u začetku pre nego što poprimi oblik gadne bolesti. Dakle, ako vidite bilo kakvu zabrinjavajuću pojavu, posetite zdravstvenog radnika bez daljeg odgađanja. Takođe, budite vrlo oprezni prema levom oku. Opet, ako primetite nelagodu u oku, nemojte je zanemariti. Trebalo bi da posetite oftalmologa i preduzmete korektivne mere koje je propisao lekar.

RAK

Neočekivani zdravstveni problem verovatno će poremetiti vaš duševni mir tokom naredne sedmice. Savetuje se da se obratite lekaru čim osetite bolne simptome. Takođe, bilo bi pametno da vodite računa o ishrani. Redovno vežbanje ili odlazak na jutarnje šetnje takođe će pomoći u vođenju zdravog način života. Ako patite od dijabetesa ili povišenog krvnog pristiska, savetujemo vam da u tom pogledu preduzmete odgovarajuću brigu. Bilo bi pametno ići na redovne preglede.

LAV

Snažni Saturn utiče na vaš znak. To vam može uzrokovati razne vrste virusnih infekcija. U tom pogledu morate biti proaktivni i odmah preduzeti korektivne radnje. Stariji moraju stalno da vode računa o potrošnji soli ako vide nepravilnost u krvnom pritisku. Savetuje im se da ne propuštaju redovne preglede i budno paze na bilo kakve anomalije. Za one koji pate od dijabetesa, slatkiši i bezalkoholna pića su strogo NE. Trebalo bi se držite podalje od tako štetne hrane da biste ostali zdravi.

DEVICA

Postoji razlog za zabrinutost. Možda ćete se suočiti sa starom bolesšću za koju ste mislili da je izlečena. Savetujemo vas da preduzmete brzu akciju ako primetite bilo kakav nagoveštaj o vraćanju iste. Posetite svog lekara i sledite njegova upustva do poslednjeg slova. Ovo bi trebalo da vam pomogne u uklanjanju zabrinjavajućeg problema i pruži vam olakšanje. Krajem sedmice postoje šanse da se neočekivano povredite. Budite oprezni.

Wellness horoskop

Photo: Web

VAGA

Indikativno je da razvijate nelagodu povezanu s crevima. Kiseli refleks vam može smetati. Dokazan lek za ovu boljku je uključivanje žitarica i povrća u ishranu jer su bogati vlaknima. To pomaže u ispiranju prekomerne kiselosti iz probavnog trakta. Osim ovoga, nećete se suočiti ni s kakvim većim zdravstvenim problemima. Uključivanje svakodnevnih vežbi u vašu rutinu je poželjno.

ŠKORPIJA

Fizički i mentalno ostaćete neokrznuti. Ali to ne isključuje male, dosadne probleme. Najbolji savet za vas je da u tom pogledu preduzmete brze mere. Nije idealno odlagati odlazak lekaru jer se vaše zdravlje može pogoršati. Za bolesnike s dijabetesom važno je izbegavati konzumiranje hrane koja štetno utiče na zdravlje.

STRELAC

Možda nećete morati da se suočavate sa bilo kakvim problemima vezanim za vaše fizičko i mentalno zdravlje. Malo je verovatno da ćete postati žrtva nekog manjeg događaja, oporavićete se u trenu. Bavite se fizičkom aktivnošću i uključite je u svoju svakodnevnu rutinu. Tako ćete dugoročno ostati zdravi. Odrasli u srednjoj starosnoj grupi i stariji mogu imati nepravilnosti u krvnom pritisku.

JARAC

Zdravstveni i fitnes aspekt vašeg života izgleda zabrinjavajuće. Morate da ostanete sa obe noge na zemlji da biste rešili rastuće medicinske probleme. Lečite i najmanje anomalije u vašem telu po hitnom postupku. Nijedan znak nemojte zanemarivati i posetite stručnjaka. Pazite da iskreno sledite recept koji je dao dotični doktor. Takođe, budite na oprezu za bilo kakav razvoj respiratornih bolesti. Ne oklevajte da posetite pulmologa ako postoji potreba. Starosna grupa od 35 i više godina može da očekuje razbuktavanje starog zdravstvenog problema.

VODOLIJA

Tranzicija planeta predviđa mnoštvo virusne infekcije koja vas muči ove nedelje. Kao što je slučaj sa gotovo svim problemima u životu, prevencija je bolja od lečenja. Poduzmite mere predostrožnosti i ostanite zdravi. Takođe, održavajte zdrava creva. Ukazano je da pojedinci srednjih godina mogu da osete karakteristične bolove u mišićima i zglobovima. Preduzmite potrebne korake da biste ublažili bol i dobili olakšanje. Morate održavati fizičku kondiciju.

RIBE

Ovo kretanje Marsa kroz vaš znak želi vas podstaći da uradite nešto plodno što vas održava na vrhuncu vašeg zdravlja. Čini se da virusna infekcija može da vam izazove nelagodu. Stoga preduzmite sve potrebne mere predostrožnosti. Osim ovog manjeg problema, neće vam smetati nijedna druga dosadna zdravstvena briga. Kod osoba u tridesetim ili starijma mogu se pojaviti abnormalnosti krvnog pritiska. Ovo morate da popravite tako što ćete smanjiti potrošnju soli. Pored toga, velike probleme možete izbeći tako da redovno vršite preglede i vodite računa o varijacijama krvnog pritiska.


Povezane objave
  1. NOVI PRAVCI – SVETLI PRIMERI NOVI PRAVCI – SVETLI PRIMERI
  2. 5 načina da ubrzate metabolizam 5 načina da ubrzate metabolizam
  3. 9 Kristala koje morate imati na vašem radnom stolu 9 Kristala koje morate imati na vašem radnom stolu
  4. Živim duže, znači zdravije Živim duže, znači zdravije
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top