coverfitness

Zara predstavila novi globalni koncept u Bluewater-u

facebook-share twitter-share pinterest-share

Zara predstavila novi globalni koncept u Bluewater-u

Omiljeni španski brend iz porodice tekstilnog giganta INDITEX, Zara, otvorio je svoju prvu novu koncept prodavnicu u Velikoj Britaniji u Bluewateru, jednoj od vodećih evropskih maloprodajnih i rekreativnih destinacija. Prodavnica od 37.000 kvadratnih metara, što je dvostruko veća od prethodne Zarine prodavnice u Bluewateru, deli svoj dizajn sa ostalim Zarinim vodećim flagship storovima u Barseloni i Dubaiju.

Smeštena na gornjem Guildhall-u Bluewater-a i rezultat Landsec-a koji kombinuje brojne jedinice i izgrađuje centralno dvorište Bluewater-a, nova Zara prikazuje čitav asortiman brenda za muškarce, žene i decu na dva sprata. Pored toga, gornji nivo uključuje polusprat sa Zara Home. Odražavajući etos Bluewater-a pružanja jedinstvenog iskustva gostima, prodavnica ima namenski prostor za persona shoppere.

Zara predstavila novi globalni koncept u Londonu

Photo: Landsac

Zara je prodajno mesto opisala kao model svog internetskog koncepta i koncepta integracije u prodavnici, a takođe ima i automatsko mesto sakupljanja (ACP), na kojem kupci mogu da preuzimaju onlajn narudžbine koristeći KR kodove ili PIN-ove koji se dobijaju u trenutku naručivanja na mreži. Nastavljajući temu integracije, prodavnica uključuje samoposluživanje i namenske novčane nadoknade kako bi se osiguralo što ugodnije iskustvo.

Zara predstavila novi globalni koncept u Londonu

Photo: Landsac

Rob Hardie, direktor portfelja u Landsecu, suvlasnik i menadžer imovine Bluewater-a, rekao je: „Svedočanstvo snage i privlačnosti Bluewatra za brendove i potrošače je da ga je Zara izabrala za prvu lokaciju u Velikoj Britaniji zbog svojih novi globalni vodeći koncept. Trgovina gostima Bluewatra pruža istinsko višekanalno iskustvo koje predstavlja presedan za budućnost maloprodaje. “

Zara predstavila novi globalni koncept u Londonu

Photo: Landsac

Pridržavajući setrenutnih smernica Covid-19, prodavnica je otvorena sa nizom mera kojima se osigurava da kupci mogu sigurno i pouzdano uživati u iskustvu. To uključuje jednosmerne sisteme, stanice za dezinfekciju ruku i bezbedno čekanje u redovima. Dodatno osoblje će biti na raspolaganju za pomoć kupcima, upotpunjeno timom za usluge gostiju kompanije Bluewater.

Zara predstavila novi globalni koncept u Londonu

Photo: Landsac


Povezane objave
  1. ZARA najavila ulazak u svet šminke prvom makeup linijom ZARA najavila ulazak u svet šminke prvom makeup linijom
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top