Ada Mall

Zavirite u toplije dane uz novu Scotch&Soda kolekciju

facebook-share twitter-share pinterest-share

Zavirite u toplije dane uz novu Scotch&Soda kolekciju

Ovog proleća pravo iz Amsterdama nam stiže modna priča koja slavi moć autentičnosti i inspirisana je narodnom nordijskom kulturom.

Ako ste odlučili da vas u mesecima koji dolaze karakterišu boje peska, sveže roza, bela, army i khaki, sigurni smo da će vam amsterdamski brend u potpunosti ispuniti očekivanja. Najnovija kolekcija donosi klasičan dizajn, sa eklektičnim detaljima, pažljivo osmišljenim da prikaže slobodan duh žena i muškaraca.

scotch and soda 2021 ss

photo: Promo

Šta možete očekivati od nove kolekcije?  Čekaju vas klasici u osnovi sa denimom sa kojima nikada ne možete pogrešiti. Bogata tkanina i suptilni, a opet, ekstravagantni detalji će vas izdvajati iz mase i dozvoliti vam da iskažete vaš jedinstveni stil. Krojevi su osmišljeni tako da odaju utisak opuštenosti, sa spuštenim ramenima i oversized oblicima.

scotch and soda 2021 ss

photo: Promo

Devojke će uživati noseći pantalone sa visokim strukom i rolke, dok momci mogu da se opuste u pantalonama koje su nešto šireg kroja i modelima koji podsećaju na „workwear“. Ono što daje dodatnu vrednost ovoj prolećnoj modnoj bajci, jesu ručno iscrtani detalji i printovi koji prate storyline inspirisan narodnom tradicijom nordijskih naroda.

scotch and soda 2021 ss

photo: Promo

Ukoliko ste ljubitelj Scotch&Soda brenda, sigurni smo da vas komadi koje su nam spremili neće ostaviti ravnodušnim! Neka vaš ormar dobije dašak svežeg, nordijskog stila!


Povezane objave
  1. Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019 Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019
  2. Sa piste na crveni tepih Sa piste na crveni tepih
  3. Scotch&Soda u prazničnoj kampanji Scotch&Soda u prazničnoj kampanji "Celebrate creatively"
  4. IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top