Ada Mall

Život u kombiju

facebook-share twitter-share pinterest-share

Život u kombiju

Bivša učiteljica osnovne škole 28-godišnja Emilly Sonsie i njen suprug, bivši direktor maloprodaje, Michael iz Viktorije u Australiji, prvi put su se upoznali kao tinejdžeri, a ubrzo su se zaljubili. Usledila je veridba u dvadesetoj, venčanje u 22. a sina Huntera na svet su dočekali u 25. godini. Tročlana porodica nikada nije razmišljala o alternativnom načinu života koji ne podrazumeva život u kući i bila je usredsređena na svoj posao – Emilly je radila tri dana u nedelji a Michael puno radno vreme, dok zajedno odgajaju Hantera.

Život u kombiju

Photo: Profimedia

Tokom jedne šetnje u junu 2019. godine, Emilly i Michael su odlučili da prodaju svoj dom, napuste posao i kupe kombi u koji bi mogli da spakuju kompletan svoj život. Ovaj zanimljivi bračni par je u septembru kupio Renault Master za 14.743 JPI (30.000 AUD), koji su od milja nazvali „Pep“, a renoviranje su realizovali za dodatnih 14.743 JPI (30.000 AUD), što je završeno za samo 30 dana da bi mogli da nastave dalje.

Život u kombiju

Photo: Profimedia

COVER.RS vam u slici predstavlja uzbudljivi život ove mlade porodice ispunjen ljubavlju. Ukoliko odavno žudite za drastičnom životnom promenom i svoj učmali svakodnevni život želite da začinite s malo avanture i bukvalno ga okrenete naglavačke, možda je ovo jedan od načina za novi početak bez stresa, negativnih ljudi i energije.

Život u kombiju

Photo: Profimedia

To Top