cover citati

Životna avantura pod šatorom (VIDEO)

facebook-share twitter-share pinterest-share

Životna avantura pod šatorom (VIDEO)

Ovaj mladi par je odlučio da odustane od gradskog života nakon što je stvorio porodicu i sada žive izvan gradske vreve u šatoru - i kažu da im je trebalo vremena da nauče svoju decu veštinama iz stvarnog života, poput bacanja noževa. Vlasnici Etsy storea, Zac Ruiz (31) i njegova supruga Katie Ruiz (33) iz Novog Meksika, SAD, živeli su u okrugu Orange, Kalifornija, 2016. godine u svom stanu od 1100 kvadratnih metara koji ih je koštao 1.650 USD mesečno.

 

Odlučili su da pokrenu Tent Life Family kao način da dokumentuju svoje avanture kampovanja uz svoja dva sina. Mislili su da bi bilo sjajno podeliti sve što su naučili na putu sa drugima, poput vas.

Photo: Profimedia

Jeff and Sarah

Posetili smo sjajne SMOKEY MOUNTAINS

Odrastajući, Jeff je redovno tokom leta odlazio na kampovanje po lokalnim parkovima. Osim komaraca, to je uvek bilo sjajno iskustvo i vremenom se nakupilo mnogo dragih uspomena. Za razliku od Jeffa, Sarah uopšte nije kampovala kao dete, ali je imala želju. Budući da se osećala kao da je propustila mnogo toga, želela je da bude sigurna da i njena dva mlada dečaka ne propuštaju ova sjajna iskustva.

Iako ima obilje iskustva u kampovanju u šatoru, kampovanje s vašim prijateljima nakon što ste postali dovoljno stari da zakonski možete voziti kola, ta vožnje nije ništa poput kampovanja s dvoje male dece. Ne samo da ih moramo čuvati od neželjenih uticaja i životinja, već ih morate i zabavljati. U idealnom slučaju, želili da nauče iz iskustva kampovanja i ponesu te lekcije kući sa sobom kako bi ih mogli koristiti u drugim područjima svog života.

Kampovanje s porodicom uključuje puno priprema i strpljenja, a takođe zahteva da budete svesni svog okruženja i situacije u bilo koem trenutku. Dok to ne učinite nekoliko puta, budite sigurni da planirate unapred pre nego što krenete u kamp. Dnevnik ove neobične porodice možete pratiti na njihovom blogu, a mi prenosimo mali video.

Povezane objave
  1. Čokoladna banja Čokoladna banja
  2. NOVI PRAVCI – SVETLI PRIMERI NOVI PRAVCI – SVETLI PRIMERI
  3. DETOX onda kada nam se čini da nismo savršeni DETOX onda kada nam se čini da nismo savršeni
  4. Vila Stephanie - zašto je volimo Vila Stephanie - zašto je volimo
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top