cover citati

Zvezde u julu – PA, PA retrogradni!!!

facebook-share twitter-share pinterest-share

Zvezde u julu – PA, PA retrogradni!!!

Najzad lepe vesti za one koji rado konsultuju zvezde prilikom organizacije vastitog života. Retrogradni Merkur je konačno gotov! Sada je vreme da se vratimo na svoje noge! Sunce u Raku protivi se Jupiteru u Jarcu podsećajući nas da smo mi - i niko drugi! - zaduženi za sopstvene emocije dok prolazimo kroz neugodna iskustva. Mladi mesec u raku pomaže nam da primenimo nove ideje i strategije za jačanje naše emocionalne inteligencije.

OVAN

Vaše emocije na poslu određuju vaše rezultate! Opozicija Sunca-Jupitera od utorka pomaže vam da vidite svoja osećanja kao nagoveštaje onoga šta treba raditi u profesionalnom životu. Mladi mesec u Raku u nedelju određuje vaše namere u vezi sa kućom i porodicom. Usredsredite se na osećanja koja želite i na mesta na kojima se osećate kao kod kuće!

BIK

Zoom in & Zoom out, bikovi! Opozicija Sunce-Jupiter u utorak vam pomaže da zamislite šta vam treba više - da li je to velika slika ili mala slika? Možda bi vam trebalo da se usredsredite da izađete iz "korova". Mladi mesec u Raku u nedelju želi da iskaže vaše namere o razmišljanju, govoru i slušanju kako bi vam pomogao da se značajnije povežete sa drugima.

BLIZANCI

Šta za vas znači intimnost, Blizanci? Opozicija Sunca-Jupitera od utorka vam pomaže da skinete oklop kako bi vaši partneri videli vaša stvarna osećanja. Mladi mesec u Raku u nedelju će ispoljiti vaše namere o novcu i ličnoj sigurnosti, pa se držite svojih posebnih želja kada su sigurnost i finansijska sloboda u pitanju!

RAK

Srećan rođendan, Rakovi! Kakva je ravnoteža između mene i nas? Opozicija Sunca-Jupitera od utorka pomaže vam da održite harmoniju između sebe i drugih kako biste upravljali očekivanjima. Mladi mesec u Raku u nedelju je vaša druga šansa da kažete Univerzumu sve svoje rođendanske želje.

LAV

Ne napuštajte svoju rutinu, lavovi! Opozicija Sunca-Jupitera od utorka vas podseća da ostanete usredsređeni na svoje zdravlje i wellness ciljeve jer dolaze pozitivni rezultati. Mladi mesec u Raku u nedelju pomaže vam da se oslobodite ideja i odnosa niskog nivoa koji vas sprečavaju da zakoračite u svoju moć.

DEVICA

Možete li zablistati u društvu svojih prijatelja, Device? Opozicija Sunce-Jupiter u utorak vam pomaže da se fokusirate na prijatelje koji vole i poštuju vašu moć i identifikujete one koji su joj naklonjeni. Mladi mesec u Raku u nedelju u vašem sektoru prijateljstva manifestuje digitalna okupljanja koja želite - ona ​​koja se uzajamno podržavaju, veruju i imaju koristi.

VAGA

Ako vas drmaju emocije, nemojte kucati, pisati tekst ili razgovarati! Sunčana Jupiterova opozicija u utorak bi vas mogla uznemiriti, ali nemojte reagovati sve dok ne budete spremni da mirno i konkretno razgovarate o svojim osećanjima i iskustvima. Mladi mesec raka u nedelju u vašem sektoru karijere sluša vaše namere o vašim profesionalnim snovima!

ŠKORPIJA

Ne zaboravite da proverite činjenice koje pričate sebi, Škorpione! Opozicija Sun-Jupiter u utorak bi mogla stvoriti nejasnoću, pa će vam trebati hrabrost da postavite neugodna pitanja i steknete jasnoću. Mladi mesec u Raku u nedelju sluša vaše namere o obrazovanju, pa recite Univerzumu šta želite da naučite da biste bili bolja verzija sebe.

STRELAC

Da li tražite malo više sigurnosti u vezama? Opozicija Sun-Jupiter želi da navedete svoje želje za sigurnost, pa čak i posvećenost vezama. Mladi mesec u Raku u nedelju otkriva emocionalnu želju za sigurnošću i značajnom prisnošću. Zato napravite nešto poput luka i strele i direktno razgovarajte o svojoj želji sa partnerom.

JARAC

Čuvaju li vam leđa, jarčevi? Opozicija Sun-Jupiter u utorak želi da budete transparentni prema svojim željama o vezama, romantici i podršci. Mladi mesec u Raku u nedelju želi da ispolji želje u vašim vezama, zato nazovite ono što želite da primite u ljubavi i učinite to obostranim tako što ćete navesti i ono što želite da date!

VODOLIJA

Predaja nije odustajanje, Vodolije. Opozicija Sunce-Jupiter podseća vas da je to vaša najveća moć. Oslobodite se kontrole i ostanite sa obe noge na zemlji. Mladi mesec raka u nedelju u vašoj zdravstvenoj zoni želi da manifestuje vaše namere o wellnessu, rutini i strukturi za izuzetne rezultate.

RIBE

Tako ste vredni ljubavi i radosti, Ribe! Opozicija Sunca-Jupitera u utorak želi da se osećate vredni divljenja i vrednim onako kako vas prijatelji vide. Mladi mesec u Raku u nedelju u vašem sektoru radosti i zadovoljstva želi da potvrdite svoju spremnost i vrednost da primite sve što želite.


Povezane objave
  1. Najbolji načini samopomoći prema zodijaku Najbolji načini samopomoći prema zodijaku
  2. Astrološka mapa seksa Astrološka mapa seksa
  3. Vodič za biranje poklona prema horoskopskom znaku Vodič za biranje poklona prema horoskopskom znaku
  4. Wellness horoskop Wellness horoskop
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top