O NAMA

COVER je jedinstvena kombinacija lifestyle portala i online shopa koji na jednom mestu predstavlja najnovije trendove iz sveta mode, beauty segmenta, preporuke za putovanja, recepte za hranu koja zdravlje postavlja u prvi plan, odgovara na pitanja o dugoročnom zdravlju, fitnesu i psihi. Želja nam je da COVER bude mesto okupljanja savremenih stručnjaka i onih koji su nas podučavali tokom čitavog života, mesto gde čitaoci mogu pronaći teme i predloge o tome gde da kupuju, jedu, otputuju i odsednu. Na originalan način nudimo savete za unapređenje svih aspekata Vašeg života od privatnog do poslovnog. Naša namera je da radimo na rušenju generacijskog jaza između mlađih i starijih, te najnovijim naraštajima pružimo priliku da se njihov glas daleko čuje, bez filtera i cenzure, jezikom koji najbolje razumeju. COVER je tu s ciljem da postane Vaš prijatelj od poverenja i lifestyle confidant.

 
 


JASENKA STEKIĆ
Generalni direktor COVER magazina

jasenka stekic

photo: Jasenka Stekic

Marketing ekspert i dugogodišnji direktor za razvoj maloprodaje sa bogatim iskustvom u industriji mode i sporta. Vrhunski analitičar i stručnjak za prodaju.
Nagrađivana za dizajn koncepta enterijera za maloprodaju. Autorka koncepta multibrand store FASHION&FRIENDS, učesnica 40. Salona arhitekture u Beogradu. Glavna i odgovorna urednica modnog i lifestyle magazina FASHION&FRIENDS. Višedecenijsko internacionalno iskustvo u menadžmentu kompanijama – Fashion Company, Fashion park Outlet centar Inđija, Forum shopping centar Niš, Delta holding, Zekstra grupa, Optika Beograd, GTC, Ada Mall.

 

 


VOJISLAV NOVAKOVIĆ
Urednik COVER magazina

 

 

Marketing ekspert, PR i advertajzing menadžer sa bogatim iskustvom u modnoj industriji. Preko 10 godina iskustva kao novinar (spoljno-politička redakcija), urednik i ko-autor kultnog TV formata “Milica na kvadrat” na TV AVALA. Stručnjak za integrisani marketing, kriznu komunikaciju i advertajzing. Autor 15 tv formata i 2 scenarija za tv serije. Izvršni urednik modnog i lifestyle magazina FASHION&FRIENDS. Član Udruženja za odnose sa javnošću Republike Srbije. Dugogodišnje iskustvo u oblasti marketinga u kompanijama Fashion Company, Fashion Park Outlet Center Inđija, Forum shopping center Niš, Optika Beograd i GTC, Ada Mall.

 

COVER.RS je vlasništvo agencije ONLY HUMAN.
Pišite nam na redakcija@cover.rs
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top