6 najboljih restorana u Novom Sadu – po izboru Novosađana

Kažu ljudi da su ukusi različiti i da o njima ne vredi raspravljati. Ipak, nadamo se da će ovaj članak nekome pomoći da izabere najbolji restoran u Novom Sadu. Nismo mnogo gledali ni Google recenzije, one mogu i da se nameste, već smo pitali ljude koji odlaze u restorane koji je po njima najbolji. Dobili smo više odgovora, ali se većina složila sa ovim rasporedom.

Na šestom mestu je restoran La Brasa

Ovaj restoran je poznat po svojim izvrsnim stekovima. Pored izvanredne hrane, ambijent restorana je zaista lep. Ukoliko ste strastveni ljubitelj mesa, možda je ovo pravo mesto za vas. La Brasa je savršeno mesto za one koji uživaju u savršeno pripremljenim mesnim specijalitetima u prijatnoj atmosferi.

Na petom mestu je restoran Korpa Deli

Ukoliko su vam dosadila tradicionalna jela i želite da probate nešto specifično iz svih krajeva sveta, onda je ovo pravi restoran za vas. Korpa Deli nudi jedinstvenu kombinaciju međunarodnih specijaliteta, što ga čini idealnim mestom za avanturiste u potrazi za novim ukusima. Uz raznoliki meni, svaki obrok ovde je novo iskustvo.

Na četvrtom mestu je restoran Balkan Ekspres

Restoran na odličnoj lokaciji i sa neverovatnim pogledom. Za ovaj restoran bismo rekli da je mesto za sve. Tu će uživati i oni koji vole tradicionalna jela, kao i oni sa malo izbirljivijim ukusom. Sa svojom šarmantnom atmosferom i raznovrsnim jelovnikom, Balkan Ekspres je savršeno mesto za sve prilike.

Na trećem mestu je restoran Tramontana

Ovaj restoran je više picerija nego klasični restoran. Tu, pored izvrsne pice, možete probati i mnogo dobra vina. Tramontana je idealno mesto za opuštanje uz prijatelje, uz odličnu hranu i piće. Njihove pice su pravljene sa pažnjom i kvalitetnim sastojcima, a vinska karta je pažljivo odabrana kako bi zadovoljila svačiji ukus.

Na drugom mestu je restoran Masa

Ovaj restoran, koji se nalazi u centru Novog Sada, je odlična lokacija za porodice. Pored fantastičnih jela, tu možete probati i odlične kolače koji se prave u restoranu. Masa je poznata po prijatnoj atmosferi i vrhunskoj usluzi, što je čini idealnim mestom za porodična okupljanja i proslave.

I na prvom mestu je…..restoran Pancetta

Ovaj restoran su svi naši ispitanici naveli da treba da se obiđe. Zato im verujemo na reč i zbog toga je ovaj restoran svrstan na prvo mesto restorana koje treba posetiti u Novom Sadu. Pancetta nudi vrhunska jela pripremljena sa pažnjom i ljubavlju, a atmosfera je prijatna i elegantna. Bez obzira na to da li dolazite na romantičnu večeru ili poslovni ručak, Pancetta će vas oduševiti.

Nadamo se da ste i vi ogladneli čitajući ovaj članak. Pišite nam kakva su vaša iskustva sa restoranima u Novom Sadu. Možda smo nekoga izostavili ko zaslužuje da se nađe na ovoj listi. Prijatno!