Najbolje turističke agencije Beograd

Ukoliko još niste odlučili gde ćete na odmor i u potrazi ste za agencijom, mi smo izdvojili neke agencije. Pogledali smo neke Google recenzije i izdvojili možda najbolje.
Ocene na tim recenzijama nisu prava slika da li ćete dobiti pravu uslugu ili ne. Ipak, morali smo se držati nekih kriterijuma pa smo odabrali ove.

Na petom mestu je Fibula Air Travel

Ocena: Oko 4.0/5

Pozitivno: Korisnici su pohvalili široku ponudu avio karata i pristupačne cene. Osoblje je često opisano kao stručno i ljubazno.

Negativno: Negativne recenzije su uglavnom vezane za kašnjenja u potvrdi rezervacija i to da nisu dobili onako kako je pisalo u oglasu.

Širok spektar ponude, tu se može naći razna vrsta putovanja. Svakako pohvalno iako imaju relativno nisku ocenu na Google recenzijama.

Na četvrtom mestu je Viva Travel

Ocena: Oko 4.1/5

Pozitivno: Hvale organizaciju putovanja i ljubaznost zaposlenih. Posebno su zadovoljni putovanjima na egzotične destinacije.

Negativno: Ponekad se javljaju pritužbe na previše formalnu komunikaciju i nedostatak fleksibilnosti u promenama aranžmana.

Na trećem mestu je Big Blue Travel

Ocena: Oko 4.2/5

Pozitivno: Korisnici su zadovoljni velikim izborom destinacija i povoljnim cenama. Osoblje je često pohvaljeno zbog korisnih saveta i pomoći pri planiranju putovanja.

Negativno: Neki klijenti su imali problema sa prenosom prtljaga i transferima.

Na drugom mestu je Kontiki Travel

Ocena: Oko 4.3/5

Pozitivno: Pozitivne recenzije se fokusiraju na odlične ture i aranžmane, posebno za destinacije u Evropi i Aziji. Klijenti cene i brzu reakciju u slučaju promena ili otkazivanja putovanja.

Negativno: Povremene žalbe se odnose na komunikaciju i jasnoću informacija.

Na prvom mestu je Belvi Travel

Ocena: Oko 4.5/5

Pozitivno: Korisnici hvale ljubaznost i profesionalizam zaposlenih, kao i dobro organizovane aranžmane. Posebno ističu ponude za letovanja u Turskoj i Grčkoj.

Negativno: Negativne recenzije su retke i uglavnom se odnose na pojedinačne slučajeve problema sa rezervacijama.

Za kraj bismo naglasili da se dobro raspitate oko smeštaja, ne u agenciji, nego da izguglate šta su ljudi rekli o tome. Mnoge agencije dobiju negativne ocene zbog onoga što nije u njihovoj moći. Žale se na kašnjenje aviona, loš prilaz plaži…
Razumemo ljude, cele godine čekaju taj odmor i onda im neki detalji pokvare.

Ako planirate put za Grčku, iskustvo jedne mame možete pročitati ovde.

Želimo vam svu sreću i da se lepo odmorite.